Wij zijn Marzan Security

Meer dan 20 jaar internationale ervaring

Marzan Security levert, adviseert en installeert beveiligingsproducten en oplossingen. Door jarenlange ervaring, specialistische kennis en een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de juiste bescherming tegen diefstal, inbraak en brand van al uw bedrijfskritieke en waardevolle eigendommen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse sleutelbeheer- en management systemen en een veilig opslag voor het bewaren en opladen van lithium-ion accu’s.

Door samenwerking met internationale partners kunnen wij selecteren uit een groot assortiment fysieke beveiligingsproducten in vrijwel iedere prijsklasse. 

Martijn Zandvliet,
Uw specialist

Martijn Zandvliet is de drijvende kracht achter Marzan Security.

Na een jarenlange internationale carrière bij LIPS Brandkasten en haar moederbedrijf Gunnebo, kan Martijn zich met recht een echte specialist noemen. “Als internationaal product manager was ik verantwoordelijk voor alle kluizen en brandkasten binnen de Gunnebogroep,” aldus Martijn Zandvliet. “Ik heb aan de wieg gestaan van nieuwe productlijnen die zowel nationaal als internationaal op de markt kwamen.”

Showroom Breda

Marzan Security beschikt over een uitgebreide showroom, centraal gelegen langs de uitvalswegen rondom Breda en is daardoor gemakkelijk te bereiken.  In onze showroom hebben wij een zeer uitgebreide collectie kluizen van diverse merken gepresenteerd, zodat u deze in het echt kunt ervaren. Merken zoals LIPS Chubbsafes, Salvus, SafetyFirst, De Raat, MasterLock, Phoenix, BurgWachter en vele meer zijn vertegenwoordigd in onze showroom. Van een hotelsafe tot aan een volautomatisch sleuteluitgifte systeem, in Breda kunt u deze producten vrijblijvend bekijken.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen die het beste aansluiten op uw situatie. Wij geven u direct advies op maat en kunnen gelijk de werking van de producten demonstreren.

Bent u geïnteresseerd in een showroom bezoek? Maak een afspraak en u bent van harte welkom in Breda.