Autobedrijven & Garages

Bekijk ook onze oplossingen voor autobedrijven & garages

Optimale veiligheid voor
autobedrijven & garages

Gekeurde oplossingen voor autosleutels en kentekenbewijzen
Speciaal voor de automotive branche bieden wij een selectie van zwaardere (auto)sleutelkluizen. Deze sleutelkluizen beschikken over gecertificeerde inbraakwerendheid en zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van het RDW en de BOVAG. Er is natuurlijk ook rekening gehouden met grotere autosleutels door gebruik te maken van grotere en stevige sleutelhaken met voldoende ruimte er tussen. Door ons zeer uitgebreide assortiment aan kluizen en brandkasten kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden.

Een bedrijf met de bevoegdheid OREH en/of de erkenning ED krijgt blanco waarde documenten in bezit. Volgens de RDW moet u daarom in het bezit zijn van een kluis die voldoende bescherming biedt tegen inbraak en waar de kentekenbewijzen deel II (die u nodig heeft voor export) veilig opgeborgen kunnen worden. De RDW en de BOVAG schrijven een kluis voor die geschikt is voor het ordelijke opbergen van documenten (wilsverklaringen, machtigingen en blanco tenaamstellingsbewijzen) én moet minimaal voldoen aan klasse S1 volgens de Europese norm EN 14450

Daarnaast kunt u ook kiezen voor afstortsleutelkluizen welke in de gevel kunnen worden geïnstalleerd voor het veilig retourneren van autosleutels bij verhuur en uitleen. Hierbij kan de klant de autosleutels in de afstortdrum deponeren aan de buitenzijde van uw pand. De sleutels vallen dan in een kluis die in het pand staat. Dit systeem is zeer veilig en fishing proof, wat inhoudt dat er niet naar de sleutels gevist kan worden.

Nieuws & blog over autobedrijven & garages

Vraag vandaag vrijblijvend advies of een offerte.

Vul het formulier hiernaast in en wij contacteren u binnen de 24u terug met advies of een offerte.

U kunt ons ook bereiken tussen 09u00 – 18u00 via: